Arnavutköy Belediyesi
Küçük Bir Hediye, Büyük Bir Mutluluk

Küçük Bir Hediye, Büyük Bir Mutluluk

13 Ağustos 2018 Pazartesi

Arnavutköy Belediyesi, "Hoş geldin Bebek" projesi kapsamında yeni doğan bebeklerin ailelerini ziyaret ederek, içerisinde çeşitli ürünlerin bulunduğu bebek çantası hediye ediyor.

Sosyal hizmetlerle adından sıkça söz ettiren Arnavutköy Belediyesi, ilçede dünyaya gelen bebekleri güzel bir sürprizle karşılıyor. ‘Küçük bir hediye, büyük bir mutluluk’ sloganıyla başlatılan hizmet kapsamında belediye ekipleri, yeni doğan bebeklerin ailelerini ziyaret ederek ‘Hoş Geldin Bebek Seti’ hediye ediyor. Yeni doğan ya da 2 aylığa kadar olan bebekler için hazırlanan hediye setinde; ıslak mendil, şampuan, bebek yağı, alt açma bezi, tırnak makası, ateş ölçer ve ‘Bebeğimin Günlüğü’ isimli bir hatıra kitabı bulunuyor. Hizmet hakkında bilgi ve randevu almak isteyen vatandaşlar, Arnavutköy Belediyesi Çağrı Merkezi’nin 444 4 597 numaralı telefonunu arayarak bu hizmetten yararlanabiliyor.

“Almış olduğumuz hediyelerin hepsi birbirinden güzel”

Bir haftada 100’den fazla başvuru yapılan projeden vatandaşlar memnun. Hizmet hakkında görüşlerini belirten, Bebek Zeynep Erva Hamza’nın annesi Emel Hamza: “Belediyemizin yapmış olduğu bu proje gerçekten çok düşünceli ve anlamlı. Yapmış olduğunuz projeden çok memnun kaldık. Almış olduğumuz hediyelerin hepsi birbirinden güzel ve sevimli. Belediyemize bizleri düşündüğü için teşekkür ediyoruz. Özellikle bu ‘Bebeğimin Günlüğü’ adlı kitabımız çok hoş bir hediye” şeklinde konuştu.

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?