İstihdama Büyük Katkı

01 Temmuz 2020 Çarşamba

Arnavutköy Belediyesi İstihdam Merkezi, işçiyle işvereni bir araya getirmeye devam ediyor.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarına hizmet vermeye çalışan Arnavutköy Belediyesi, kariyer merkezi görevi gören ABİM ile işveren ve işçiyi bir araya getiriyor.

İlçedeki işsizlik sorununun çözümüne katkı sunmak amacıyla kurulan ve kısa adı ABİM olan “Arnavutköy Belediyesi İstihdam Merkezi” işverenle işçiyi buluşturdu.

Maske üretimi alanında faaliyet verecek olan MTG Medikal Ürünler fabrikasında çalıştırılmak üzere 350 kişiye SMS ve telefonla ulaşan ABİM, sisteme kayıtlı olan vatandaşları işverenle mülakata davet etti.

Vatandaşlar işverenle Nuri Pakdil Kültür Merkezi’nde yapılan mülakata katıldı. Görüşme sonucu uygun görülen 300 vatandaşın 15 Temmuz’da iş başı yapacağı, firma yetkilileri tarafından ifade edildi.

Genel HABERLERİ