Arnavutköy Belediyesi
Vali Gül, Arnavutköy’de Ziyaretlerde Bulundu

Vali Gül, Arnavutköy’de Ziyaretlerde Bulundu

15 Şubat 2024 Perşembe

İstanbul Valisi Davut Gül, Arnavutköy’ü ziyaret ederek çeşitli toplantılara katıldı.

İstanbul Valisi Davut Gül, Arnavutköy’ü ziyaret ederek çeşitli toplantılara katıldı. Ziyaretine Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu ve Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı eşlik etti. Muhtarlarla bir araya gelerek bölge sorunlarını ve ihtiyaçlarını dinleyen Vali Gül, "İstanbul’umuzda dezavantajlı mahallelerde ödev evleri yapacağız. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum." şeklinde konuştu.

Ardından Vali Gül, Arnavutköy İlçe Öğrenci Meclisi'nin 2. toplantısına katılarak gençlerle bir araya geldi. Toplantı, Öğrenci Meclisi Başkanı Zeynep Sude Yılmaz'ın başkanlığında gerçekleştirildi. Arnavutköy'de düzenlenen Anafartalar Ortaokulu Spor Kulübü-Halis Kutman Ortaokulu Spor Kulübü Voleybol Müsabakası'na katılan Gül, sporcuların heyecanına ortak oldu.

Vali Gül, ilçede faaliyet gösteren dernekleri de ziyaret etti. Erzurumlular Derneği, Samsunlular Derneği, Rumeli ve Balkan Türkleri Derneği'ni ziyaret ederek dernek başkanları ve üyeleriyle bir araya geldi.

Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı da sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, "İstanbul Valimiz Davut Gül ve Kaymakamımız Mahmut Hersanlıoğlu’nun katılımıyla ilçemizde faaliyet gösteren; Erzurumlular Derneği, Samsunlular Derneği, Rumeli ve Balkan Türkleri Derneği, Sinoplu Esnaf ve İş İnsanları Birliğini ziyaret ettik. Hemşehrilerimize misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?