Arnavutköy Belediyesi
Cumhuriyet’in 98. Yılı Arnavutköy’de Kutlandı

Cumhuriyet’in 98. Yılı Arnavutköy’de Kutlandı

29 Ekim 2021 Cuma

Cumhuriyet’in kuruluşunun 98. yıl dönümü Arnavutköy’de çeşitli etkinliklerle kutlandı. 

Arnavutköy’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu, Bolluca Stadı’nda gerçekleştirilen törenle yaşandı. Düzenlenen programa; Arnavutköy Kaymakamı Vekili Dr. M.H. Nail Anlar, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı ve Garnizon Komutanı Hv. Savunma Albay Nazım Kalafat, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. 

Program Arnavutköy Kaymakamı Vekili Dr. M.H. Nail Anlar’ın öğrencilerin ve vatandaşların Cumhuriyet Bataramı’nı kutlamasıyla başladı. Akabinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı şiir dinletisi, oratoryo, tiyatro ve spor gösterileri ile devam etti.

Program sonunda; şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri Arnavutköy Kaymakamı Vekili Dr. M.H. Nail Anlar, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı ve Garnizon Komutanı Hv. Savunma Albay Nazım Kalafat tarafından takdim edildi.

Murat Kekilli Konserine Yoğun İlgi

Arnavutköy Belediyesi 29 Ekim kutlamaları kapsamında Murat Kekilli konseriyle ilçe sakinlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Sevilen şarkıcı Murat Kekilli, 15 Temmuz Meydanı’nı dolduran binlerce Arnavutköylüye muhteşem bir müzik şöleni sundu.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde Bolluca Stadı'nda yapılan resmi kutlama töreninin ardından akşam saatlerinde ünlü şarkıcı Murat Kekilli Konseri ile kutlamalar sona erdi. Binlerce Arnavutköylünün soğuk havaya aldırış etmeden Arnavutköy 15 Temmuz Meydanı'nın doldurduğu gece, Grup Kaşıks gösterisi ile başladı. Binlerce vatandaş hem gösterileri izledi hem de oyunlara katılarak doyasıya eğlendi. Grup Kaşıks gösterisi sonrasında sevilen sanatçı Murat Kekili, organizasyona katılan vatandaşlar ile buluştu. Yaklaşık 2 saat süren konserde eğlenceli anlar yaşandı. Program sonrasında Murat Kekilli programa katılan vatandaşların arasına indi, fotoğraflar çekildi. Binlerce vatandaş marşlar söyleyerek 29 Ekim coşkusunu yaşadı.
 

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?