Arnavutköy Belediyesi
Arnavutköy İkinci Camii Kur'an Kursu'nun Temeli Atıldı

Arnavutköy İkinci Camii Kur'an Kursu'nun Temeli Atıldı

23 Haziran 2023 Cuma

Arnavutköy İkinci Camii Kur'an Kursu'nun temel atma töreni, Cuma namazı sonrasında gerçekleştirildi. 

Anadolu Mahallesi’nde gerçekleştirilen temel atma törenine Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Arnavutköy İlçe Müftüsü Arif Yeşiloğlu, Arnavutköy İkinci Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği yetkilileri ve birçok vatandaş katıldı. 

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan tören Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı ve İlçe Müftüsü Arif Yeşiloğlu’nun konuşması ile devam etti. Ardından, temel atma töreninin sembolik bir adımı olarak kurban kesildi. Dualar eşliğinde gerçekleştirilen kurban kesimi, Kur'an Kursu'nun yapım sürecine hayırlı bir başlangıç olması temenni edildi. 

Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, törende yaptığı konuşmada, Arnavutköy İkinci Camii Kur'an Kursu'nun önemine vurgu yaparak, ilçede yaşayan Müslüman gençlerin dini eğitimlerini alabilecekleri modern ve donanımlı bir mekânın inşa edilmesinin büyük bir ihtiyaç olduğunu belirtti. Haşim Baltacı, camii ve Kur'an Kursu'nun tamamlandığında, ilçenin dini ve kültürel hayatına katkı sağlayacağına ve gençlerin gelişimine olumlu etkileri olacağına inandığını dile getirdi.
 

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?