106. Yılında Çanakkale Şehitleri Anıldı

18 Mart 2021 Perşembe

Arnavutköy Belediyesi Nuri Pakdil Kültür ve Sanat Merkezi’nde 18 Mart Çanakkale Zaferi kutlama ve şehitleri anma programı düzenlendi.

Arnavutköy İlçe Milli eğitim Müdürlüğü bünyesinde; Necip Fazıl Kısakürek Anadolu İmam Hatip Ortaokulu tarafından, 18 Mart Çanakkale zaferi kutlama ve şehitleri anma programı gerçekleştirildi.

Nuri Pakdil Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen programa; Arnavutköy Kaymakamı Ahmet Odabaş, Garnizon Komutanı Hava Savunma Binbaşı Süleyman Özyurt ve Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, günün anlam ve önemini anlatan konuşmalarla devam etti. Program; Çanakkale Savaşı’nı anlatan sinevizyon gösterileri, türküler ve şiirlerin okunmasıyla son buldu.