İlçe Huzur Toplantısı Gerçekleştirildi

11 Aralık 2023 Pazartesi

Arnavutköy Belediyesi Nuri Pakdil Kültür ve Sanat Merkezi’nde İlçe Huzur Toplantısı gerçekleştirildi.

Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Huzur Toplantısı düzenlendi. Arnavutköy Belediyesi Nuri Pakdil Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen toplantıya Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı, İlçe Emniyet Müdürü Özgür Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Semih Gümüşbaş, muhtarlar, esnaf, okul müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürü Özgür Yılmaz, emniyet teşkilatının yıl boyunca yapmış olduğu faaliyetleri içeren sunum yaptı. Ardından katılımcılar Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı ve Özgür Yılmaz’a sorularını ilettiler. Vatandaşların problemlerini tek tek dinleyen yetkililer çözüm oluşturmak için çalışmaların başlatılması ve görüşülmesi ile ilgili notlar aldı. Toplantı misafirlere yapılan ikramın ardından sonlandırıldı.