Arnavutköy Belediyesi
Zafer Bayramı’nın 101. Yılı Kutlandı

Zafer Bayramı’nın 101. Yılı Kutlandı

31 Ağustos 2023 Perşembe

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Arnavutköy’de bir dizi etkinlikler düzenlendi.

Arnavutköy Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen Çelenk Sunma töreni, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın anlam ve önemini vurguladı. Arnavutköy Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı ve Arnavutköy Belediye Başkanlığı tarafından sunulan çelenkler, ulusal birliğin ve beraberliğin sembolü oldu.

Törende gerçekleştirilen çelenk sunumunun ardından, Arnavutköy Kaymakamlığı'nda tebrik kabul töreni düzenlendi. Kaymakam Mahmut Hersanlıoğlu ve Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, törene katılanları ağırlayarak 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı.

Kutlamalar Arnavutköy Nuri Pakdil Kültür ve Sanat Merkezi'nde devam etti. Arnavutköy Belediyesi Sanat Akademisi ve Çocuk Atölyesi tarafından organize edilen etkinlikte halk oyunları ve koro gösterisi gibi bir dizi etkinlik gerçekleştirildi. Sanat ve kültürün bir araya geldiği etkinlikte, çocuklar ve sanatseverler bir araya gelerek zaferin anlamını anlamlı etkinliklerle kutladı.

Törene Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasip Turhan, İlçe Emniyet Müdürü Özgür Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Semih Gümüşbaş, AK Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Mustafa Candaroğlu, gaziler ve birçok vatandaş katıldı.

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?