Arnavutköy Belediyesi
Karaburun’da Eğlence Dolu Etkinlikler Başladı

Karaburun’da Eğlence Dolu Etkinlikler Başladı

03 Temmuz 2023 Pazartesi

Arnavutköy'de 1 Temmuz Kabotaj ve Denizcilik Bayramı kutlamaları renkli etkinliklere ev sahipliği yaptı. Yaz etkinlikleri için start verildi. 

Arnavutköy Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Kabotaj Bayramı programı Karaburun Limanı’nda gerçekleşti. Ayrıca bir ay sürecek olan Karaburun Yaz Etkinlikleri’nin startı da verildi. Düzenlenen Kabotaj Bayramı programına Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, AK Parti İstanbul Milletvekili Şengül Karslı, askeri erkân, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla Karaburun Limanı’nda gerçekleşti.

Etkinlikler kapsamında, Tekne korteji, yüzme yarışı, fly board gösterisi ve yağlı direk yarışması gibi çeşitli etkinlikler düzenlendi. Gün boyunca devam eden etkinlikler, katılımcıların doyasıya eğlenmelerine olanak sağladı. Kutlamalar akşam saatlerinde ünlü sanatçı Yusuf Güney'in konseriyle devam etti. 

Etkinlikler 45 Gün Devam Edecek

Kabotaj Bayramı kutlamaları ile startı verilen etkinlikler 45 gün boyunca devam edecek. Her gün farklı etkinliklerin yapılacağı Karaburun’da gün içerisinde çocuk etkinlikleri, canlı müzik, dj performansları ve çocuk sinema geceleri gibi birçok etkinlik düzenlenecek. 
 

“45 gün süreyle devam eden bir etkinlik silsilesi var”

Karaburun’da etkinliklerin uzun bir süre devam edeceğini belirten Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı “Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz Kabotaj Bayramı etkinliklerimizi yine bugün başlattık. 45 gün devam edecek bir etkinlik silsilesi var. Konserler, yarışmalar ve bir takım spor etkinlikleri ile vatandaşlarımızın güzel vakit geçirebileceği birçok etkinlik düzenlenecek. Bu yıl da bugün itibariyle başlamış oldu. Günün ilk saatlerinden itibaren başlayan etkinliklerimiz şuan yüzme yarışması, tekne turları, yağlı direkte bayrak kapma yarışmalarımız bunlardan bazıları. Hem Arnavutköylü hemşerilerimize hem de İstanbul'un farklı ilçelerinden gelen hemşerilerimize iyi bir hizmet sunmayı amaçlıyoruz. Diğer yandan limanda ki çalışmalarımız ve sahil düzenleme çalışmalarımız devam etmektedir. Vatandaşlarımızın güzel vakit geçirmesi için düzenlediğimiz bu etkinliklerin hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
 

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?