Arnavutköy Belediyesi
A. Haşim Baltacı Yetim ve Öksüz Çocuklarla Buluştu

A. Haşim Baltacı Yetim ve Öksüz Çocuklarla Buluştu

22 Mart 2024 Cuma

Arnavutköy Belediyesi, yetim ve öksüz çocuklar için anlamlı bir iftar programı düzenledi.

Arnavutköy Belediyesi, Ramazan ayının manevi atmosferini güçlendirmek ve dayanışma

Arnavutköy Belediyesi, Ramazan ayının manevi atmosferini güçlendirmek ve dayanışma ruhunu artırmak amacıyla özel bir iftar programı organize etti. Etkinlik kapsamında, yetim ve öksüz çocuklar ile ailelerine yönelik bir iftar yemeği düzenlendi. Düğün ve Davet Salonu'nda gerçekleştirilen programda, çocuklar için özel etkinlikler de düzenlendi ve bu özel gün, çocuklar için unutulmaz anlara sahne oldu.

Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı da iftar programına katılarak, çocuklarla yakından ilgilendi. Masaları tek tek ziyaret eden Haşim Baltacı, çocuklarla sohbet etti.

İftar programında konuşma yapan Başkan Ahmet Haşim Baltacı, Ramazan ayının bereketini ve dayanışmanın önemini vurgulayarak, birlik ve beraberlik ruhunun önemine dikkat çekti. Toplumun her kesiminin bir araya gelerek, paylaşmanın ve sevginin önemini vurgulayan Baltacı, dayanışmanın gücüne vurgu yaparak duygusal anlar yaşattı.

Haşim Baltacı ayrıca toplumun her kesimini kucaklayarak dayanışma ve yardımlaşma ruhunu canlı tutacaklarını ifade etti. Bu tür etkinliklerin önemine vurgu yaparak, Arnavutköy Belediyesi'nin sosyal sorumluluk projelerine devam edeceğini belirtti.

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?