Arnavutköy Belediyesi
Çanakkale Zaferinin 108. Yıl Dönümü Kutlandı

Çanakkale Zaferinin 108. Yıl Dönümü Kutlandı

20 Mart 2023 Pazartesi

Arnavutköy Nuri Pakdil Kültür ve Sanat Merkezi’nde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 108. yıl dönümü münasebetiyle program düzenlendi. 

Arnavutköy’de 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle sabahın erken saatlerinde Hadımköy Şehitliği’nde Çelenk Bırakma Töreni gerçekleştirildi. Törende Arnavutköy Kaymakamlığı, Arnavutköy Garnizon Komutanlığı ve Arnavutköy Belediye Başkanlığı çelenkleri bırakıldı. Arnavutköy Belediyesi Başkan Vekili Dr. Kemal Aygenli şehitliği dolaşarak şehit mezarlarına çiçek bıraktı. Ardından Arnavutköy Belediyesi Nuri Pakdil Kültür ve Sanat Merkezi’nde anma programı düzenlendi. 

Nuri Pakdil KSM’de düzenlenen programa; Arnavutköy Kaymakam Vekili Mehmet Hüseyin Nail Anlar, Garnizon Komutanı Hava Savunma Albay Nazim Kalafat, Arnavutköy Belediyesi Başkan Vekili Kemal Aygenli, Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasip Turhan, Arnavutköy Müftüsü Arif Yeşiloğlu, askeri erkân ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan anma programının akabinde şiir okumaları, oratoryo gösterisi, tiyatro gösterisi yapıldı. Programın sonunda 18 Mart Çanakkale Zaferiyle ilgili düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. 
 

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?