Arnavutköy Belediyesi
4 Bin 500 Cadde ve Sokakta Kış Çalışması Devam Ediyor

4 Bin 500 Cadde ve Sokakta Kış Çalışması Devam Ediyor

27 Ocak 2022 Perşembe

Arnavutköy Belediyesi, kış çalışmaları kapsamında 38 mahalle, 4 bin 500 cadde ve sokakta çalışmalarına devam ediyor.

Arnavutköy Belediyesi yoğun kar yağışı sonrası cadde ve sokaklarda biriken karları kaldırmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kar yağışı esnasında vatandaşlar tarafından yol kenarlarında bırakılan araçlar, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince çekildi. Bulundukları noktalardan kaldırılan araçlardan sonra Arnavutköy Belediyesi ekipleri, yol kenarlarında biriken karları uygun görülen noktalara taşıdı. Ayrıca vatandaşların yürümekte zorlandıkları kaldırım ve meydan alanları, ekipler tarafından temizleniyor.

42 Noktadan Anbean Görüntü

Kar yağışının hayatı olumsuz etkilememesi için tuzlama araçlarının yanı sıra 85 iş makinesi ve 515 personel ile ana artel, cadde ve sokaklarda kar küreme çalışmaları 7/24 esaslı devam ediyor.

Afet ve Acil Durum Merkezi’nde kurulan operasyon ekibi ise vatandaşlardan gelen çağrılar doğrultusunda olumsuzlukları saha ekiplerine yönlendiriyor. 42 ayrı noktada bulunan canlı kameralarla ilçe geneli operasyon ekibi tarafından izleniyor.

Kış Çalışmalarında 17 bin 35 Çağrıya Karşılık Verildi

Afet ve Sivil Uzmanlığı Birimi tarafından oluşturulan operasyon ekibi, kış çalışmalarında 17 bin 35 çağrıya karşılık verdi.  Vatandaşlardan gelen acil talepler doğrultusunda Afet ve Acil Durum Merkezine gelen çağrılarda öncelikli olarak ambulans güzergâhları, acil hastaların çıkış yapacakları cadde ve sokaklar ekiplere iletildi.

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?