Tokat’a Yardım Tırı Gönderildi

25 Nisan 2024 Perşembe

Tokat’ta yaşanan depremler sonrasında Arnavutköy Belediyesi bölgeye yardım Tırı gönderiyor.

Arnavutköy Belediyesi, Tokat'ta meydana gelen depremlerin ardından, Hadımköy Tokat Yeşilyurt Çıkrık Köyü Derneği’yle birlikte bölgeye gıda ve çeşitli yardım malzemeleri gönderdi.

Depremzedelerin yaşadığı sıkıntıları hafifletmek ve ihtiyaçlarını karşılamak adına gönderilen malzemeler arasında gıda, temel ihtiyaç malzemeleri ve çeşitli eşyalar bulunuyor.

Arnavutköy Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu, , "Tokat'ta yaşanan depremler sonucunda vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla birlikte hareket ediyoruz. Birlik ve dayanışma ruhuyla, depremzedelerin yanında olduğumuzu hissettirmek istiyoruz. Hadımköy Tokat Yeşilyurt Çıkrık Köyü Derneği ile birlikte yardım malzemelerini Tokat’a gönderdik. Vatandaşlarımıza bir kez daha geçmiş olsun diyoruz " dedi.