Arnavutköy Belediyesi
Şehitlerimiz İçin Dua Edildi

Şehitlerimiz İçin Dua Edildi

15 Ocak 2024 Pazartesi

Vatandaşlar Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde şehit olan kahraman Mehmetçikler için bir araya geldi. 

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen özel bir program kapsamında, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen askerler için Türkiye genelinde dualar okundu. Vatandaşlar, sabah namazında Arnavutköy Merkez Camii ve diğer camilerde bir araya gelerek, şehit olan kahraman Mehmetçikler için dua ettiler.

Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı da Arnavutköy Merkez Camii'nde düzenlenen dua programa katılarak şehitleri anma etkinliğine destek verdi. Baltacı, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, "Arnavutköy Merkez Camii'nde sabah namazında, aziz şehitlerimizi dualarla yad ettik. Hain terör örgütleriyle mücadelede şehadete eren kahraman Mehmetçiklerimize rahmet, gazilere sıhhat ve afiyet, mücadele eden yiğitlere zafer ve Nusret diledik. Yüce Allah, kahraman ordumuzu ve güvenlik güçlerimizi her daim, her yerde mansur ve muzaffer eylesin" ifadelerini kullandı.

Arnavutköy Belediyesi tarafından şehitleri anmak için Arnavutköy Merkez Camii’ndeki programa katılan vatandaşlara sıcak çorba ikram edildi.  
 

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?