Arnavutköy Belediyesi
TOGG Şehit Aileleri ve Gazilerin Hizmetinde

TOGG Şehit Aileleri ve Gazilerin Hizmetinde

26 Nisan 2024 Cuma

Arnavutköy Belediyesi, yerli ve milli aracımız olan TOGG’u şehit ve gazi yakınlarının hizmetine sundu.

Yerli ve milli aracımız olan TOGG, Arnavutköy Belediyesi tarafından şehit ve gazi yakınlarının özel günlerinde ücretsiz olarak hizmet veriyor. Arnavutköy Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu, sosyal medya hesaplarından yaptığı duyuruda, vatan için canlarını feda eden kahramanların birinci dereceden yakınlarının düğün, nişan ve sünnet gibi özel günlerinde TOGG'un kullanılabileceğini açıkladı.

Mustafa Candaroğlu, paylaşımında “Belediyemize ait yerli ve milli aracımız TOGG, vatan için canlarını feda eden şehitlerimizin yakınları ve gazilerimizin ailelerinin düğün, nişan ve sünnet merasimlerinde kullanılmak üzere verilecektir.” ifadelerini kullandı.

TOGG'un ilk düğün arabası olarak kullanılması ise 15 Temmuz Gazisi Özkan Ersoy'un nikah gününde gerçekleşti. Ersoy'un nikahı Arnavutköy Nikah Salonu'nda kıyıldı ve bu özel gününde TOGG hizmetinden faydalandı. Nikah sonrasında konuşan Ersoy, “Bu güzel günümde Sayın Belediye Başkanımıza yanımızda olduğu için çok teşekkür ederim. Devletimizin vermiş olduğu TOGG ile beraber çok güzel bir hizmet aldık. Çok mutlu olduk. Allah hepimizi mutlu etsin, devletimizi var etsin” şeklinde duygularını dile getirdi.

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?