Arnavutköy Belediyesi
Mustafa Candaroğlu Belediye Başkanlığı Görevini Devraldı

Mustafa Candaroğlu Belediye Başkanlığı Görevini Devraldı

08 Nisan 2024 Pazartesi

Arnavutköy Belediye Başkanı seçilen Mustafa Candaroğlu, görevi Ahmet Haşim Baltacı’dan devraldı.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde AK Parti'nin Arnavuköy Belediye Başkan Adayı olan Mustafa Candaroğlu, yüzde 42'lik oy oranıyla seçimi kazanarak Arnavutköy Belediye Başkanı oldu. Mazbatasını alan Mustafa Candaroğlu, Arnavutköy Belediye Başkanlığı görevini Ahmet Haşim Baltacı'dan devraldı.

Eski Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, törende yaptığı konuşmada, "Doğup büyüdüğüm ilçede 5 yılı belde, 15 yılı belediye olmak üzere çok güzel günlerimiz geçti. Yoğun çalıştık. Hayalimizdeki Arnavutköy'ü oluşturmak adına büyük bir gayretimiz oldu. Önemli ölçüde ulaştığımızı düşünüyorum ama arzu edip de yapamadıklarımız olabilir. Sayın başkanımızın öncülüğünde Arnavutköy'ü daha da ileriye taşıyacağız. Burada sayın başkanımıza ve ekibine üstün başarılar diliyorum. " şeklinde konuştu.

Yeni Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu ise, "Bugün heyecanlıyız, bugün gururluyuz. Milletimizin iradesi son 20 yıldır olduğu gibi bugün de hizmetten yana oldu. Bu sürecin Arnavutköy'ümüze hayırlı olmasını temenni ediyorum. Başkanımız 7 yıllık İlçe Başkanlığım sürecinde de bize her zaman abilik yaptı. Kendisine 20 yıllık başkanlığı süresinde Arnavutköy’ümüz için yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Devir teslim töreninde, Ahmet Haşim Baltacı Mustafa Candaroğlu'na başkanlık mührünü takdim ederken, Mustafa Candaroğlu da A. Haşim Baltacı'ya 20 yıllık hizmetinden dolayı plaket hediye etti. Bu anlamlı törenle birlikte Arnavutköy Belediye Başkanlığı görevi resmen Mustafa Candaroğlu'na devredilmiş oldu.

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?