Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Bölümü Hünerlerini Sergiledi

12 Kasım 2021 Cuma

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Şehit Demet Sezen Çok Programlı Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen organizasyona katıldı.

Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Bölümü öğrencileri tarafından düzenlenen programda Arnavutköy Kaymakam Vekili Dr. M.H. Nail Anlar, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü, gaziler ve ilçe protokolü öğrenciler ile bir araya geldi.

Geleceğin aşçılarını yetiştiği okulda, lüks restoranları aratmayan menüsü ve masa düzenlemesi ile protokolü karşılayan öğrenciler, hünerlerini sergiledi. Öğrenciler masa düzenlemesinden yemek sunumuna, yemeklerin lezzetlerinden soğuk ve sıcak ikramlara kadar profesyonel aşçılara taş çıkardı.

Yemek organizasyonu sonunda, yemekleri hazırlayan öğrencilerden, servis yapan öğrencilere kadar tüm öğrenciler, protokolün takdirini topladı. Başkan Baltacı; "Öğrencilerimize misafirperverlikleri için teşekkür ediyor, eğitim hayatlarında başarılar diliyorum" dedi.