Arnavutköy Belediyesi
Cevdet Yılmaz STK Temsilcileriyle Bir Araya Geldi

Cevdet Yılmaz STK Temsilcileriyle Bir Araya Geldi

16 Şubat 2024 Cuma

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Arnavutköy'de Sivil Toplum Kuruluşları Buluşması’na katıldı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Arnavutköy Belediyesi Davet Salonu'nda düzenlenen Arnavutköy Sivil Toplum Kuruluşları Buluşması’na katıldı. Cevdet Yılmaz’a Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı eşlik etti.

Yılmaz, konuşmasında, Türkiye'nin gelişimi ve dönüşümüne şahit olduklarını belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkenin her köşesinde yaşanan ilerlemeye değindi. İstanbul Havalimanı'nın yanı başında bulunan Arnavutköy’ün, Türkiye'nin en büyük ve Avrupa'nın en önemli havalimanlarından biri olma özelliğine vurgu yaptı.

Arnavutköy Belediyesi'nde yapılan hizmetlere işaret eden Yılmaz, "Bu eserler yapıldıysa gerçek belediyecilik sayesinde oldu. Buralardaki bütün hizmetler, projeler bu anlayışın sonucunda gerçekleşti. Ama bunu yapmayan bir belediye başkanı şu veya bu gerekçeye sığınarak, bahaneler üreterek başarısızlığını başkalarına fatura etmeye çalışıyorsa, burada gerçek belediyecilik yok demektir." ifadelerini kullandı.

Cevdet Yılmaz, Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı’nın da bu konuda ilçeye önemli hizmetler sunduğunu belirterek teşekkür etti.

Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde ilçeye önemli yatırımların yapıldığını ve hizmetlerin sunulduğunu belirtti.

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?