Arnavutköy Belediyesi
Belediye Ekipleri Sağanak Yağış Sonrası Çalışmalarını Sürdürüyor

Belediye Ekipleri Sağanak Yağış Sonrası Çalışmalarını Sürdürüyor

06 Eylül 2023 Çarşamba

Yaşanan şiddetli sağanak yağışlar sonucunda meydana gelen su baskınlarının ardından Arnavutköy Belediyesi ekipleri gece boyunca aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürdü.

Sağanak yağışın etkili olduğu ve bu su baskınlarının yaşandığı Arnavutköy’de belediye ekipleri gece boyunca aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürdü. Yağış sırasında Arnavutköy Belediyesi çağrı merkezine 250'den fazla ihbar ulaştı. Ekipler, müdahalelerini en hızlı şekilde gerçekleştirerek metrekareye 125 kilogram yağış düşen ilçede su tahliyesi ve tıkanan su kanallarının açılması için yoğun çaba harcadı.

Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu ve Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, sağanak yağışın başladığı andan itibaren çalışmaları yakından takip etti. Ayrıca İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve İstanbul Valisi Davut Gül, Arnavutköy'ü ziyaret ederek Hersanlıoğlu ve Haşim Baltacı ile bir araya geldi. Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi'nde yapılan görüşmeler sırasında, alınan tedbirler ve gerçekleştirilen çalışmalar değerlendirildi.

Vali Davut Gül, Kaymakam Hersanlıoğlu ve Belediye Başkanı Haşim Baltacı'dan bilgi aldıktan sonra, vatandaşların mağduriyetlerinin hızla giderilmesi için çalışmaların başladığını vurguladı. Yoğun yağışlar nedeniyle oluşan su baskınlarına karşı ekiplerin sürekli bir şekilde çalıştığını belirtti.

Şiddetli yağışlar sonucu meydana gelen su baskınlarının etkilerinin en kısa sürede giderilmesi için Arnavutköy Belediyesi ve ilgili kamu kurumları yoğun çaba harcarken, vatandaşların güvenliği ve mağduriyetlerinin giderilmesi için çalışmalar devam ediyor.

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?