29 Ekim “Tebrikat Kabul Töreni” Düzenlendi

30 Ekim 2020 Cuma

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97. yıl dönümü kutlamaları kapsamında “Tebrikat Kabul Töreni” düzenlendi.

Arnavutköy İlçe Kaymakamlık Binası’nda düzenlenen kabul töreninde İlçe Kaymakamı Ahmet Odabaş, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı ve Hadımköy Kışla Komutanı Hava Savunma Albay Nazım Kalafat tebrikleri kabul etti.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı tebrik ederek konuşmasına başlayan Arnavutköy Kaymakamı Ahmet Odabaş: “Demokratik idarenin tam ve mükemmel bir ifadesi olan, yüksek ahlaki değer ve niteliklere dayanan, erdemli, faziletli insanlar yetiştiren aynı zamanda halkın müreffeh olmasını, gelişimini ve üstün değerlerle donatılmasını sağlayan Cumhuriyetimizin 97. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gururu içerisindeyiz” dedi

Programda; şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri, Arnavutköy Kaymakamı Ahmet Odabaş, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı ve Garnizon Komutanı Hv. Savunma Albay Nazım Kalafat tarafından takdim edildi.