Arnavutköy Belediyesi
Vedat Işıkhan Arnavutköy’de İş İnsanlarıyla Buluştu

Vedat Işıkhan Arnavutköy’de İş İnsanlarıyla Buluştu

12 Mart 2024 Salı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Arnavutköy’de iş insanları ile bir araya geldi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Türkiye Yüzyılı’nda Çalışma Hayatı Buluşmaları programı kapsamında Arnavutköy’de iş insanlarıyla bir araya geldi. Program, Arnavutköy Nuri Pakdil Çok Amaçlı Salonu’nda gerçekleştirildi ve Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Cumhur İttifakı’nın Arnavutköy Belediye Başkan Adayı Mustafa Candaroğlu ve birçok iş insanı katılım gösterdi.

Işıkhan, iş insanlarının talep ve önerilerini dinledi. Ayrıca kadınların üretime katkıda bulunmasını destekleyen Arnavutköy Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezi’ni de ziyaret ederek Arnavutköylü kadınlarla bir araya geldi.

Kalkınmanın yerelden başlayacağını işaret eden Bakan Işıkhan, “Kalkınma yerelden başlar, yerelde ne kadar güçlü olursak genel icraatlarımızın da o derece güçlü olacağına inanıyoruz. Arnavutköy’ün çok dinamik, çok genç ve ilçesi için vizyoner hedefleri olan bir başkan adayı var. Mustafa Candaroğlu Başkanımızla birlikte Arnavutköy’ün; tercihini yine gerçek belediyecilikten yana kullanacağına inanıyoruz. Aziz İstanbul’un hak etmediği; ne yazık ki 5 yıllık vizyonsuz, ulaşım sorunlarının çözülemediği, hiçbir projenin üretilemediği ve adaletsizliğin hâkim olduğu bu dönemi geride bırakacak” şeklinde konuştu.

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?