Arnavutköy Belediyesi, Okullara Renk Katıyor

22 Ağustos 2023 Salı

Arnavutköy Belediyesi, 2023-2024 eğitim öğretim yılına hazırlık kapsamında okullarda boyama çalışmalarını sürdürüyor.

Arnavutköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, öğrencilerin daha iyi şartlarda öğrenim görebilmesi amacıyla 2023-2024 eğitim öğretim yılının başlamasına yaklaşırken okullarda boyama çalışmalarını İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden gelen talepler doğrultusunda sürdürüyor.

Yeni eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala Arnavutköy Belediyesi, ilçede bulunan okulların daha modern ve kullanışlı hale getirilmesi için önemli adımlar atmaya devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, dış mekanlarında gerçekleştirdiği boyama çalışmalarıyla öğrencilerin daha ferah bir ortamda eğitim almalarını hedefliyor.

Çalışmalar kapsamında Hadımköy Anadolu Lisesi, Köroğlu Ortaokulu, Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Ortaokulu, Şehit Demet Sezen Çok Programlı Anadolu Lisesi, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Yeniköy İlkokulu, Borsa İstanbul Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Şeyh Şamil İlkokulu’nda dış cephe boyama çalışması gerçekleştirildi.