Arnavutköy Belediyesi
Arnavutköy’de Cumhuriyet Bayramı Coşku ile Kutlandı

Arnavutköy’de Cumhuriyet Bayramı Coşku ile Kutlandı

31 Ekim 2022 Pazartesi

Arnavutköy’de Cumhuriyet Bayramı nedeni ile gün boyu devam eden bir dizi etkinliler ile doyasıya kutlandı.

Arnavutköy’de Cumhuriyet Bayramı coşkusu Arnavutköy Şehir Parkı’nda yapılan kutlamalar ile yaşandı. Programa Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Garnizon Komutanı Hava Savunma Albay Nazim Kalafat, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program Mahmut Hersanlıoğlu, Ahmet Haşim Baltacı ve Nazim Kalafat’ın vatandaşların Cumhuriyet Bayramı’nı kutlaması ile başladı. Ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları şiir dinletileri, karate gösterisi, jimnastik gösterisi, halk oyunları gösterileri yapıldı. Program sonunda; Cumhuriyet Bayramı nedeni ile düzenlenen şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol tarafından takdim edildi. Kutlamalar, Arnavutköy Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen Minik Yıldızlar Karate Şampiyonası ile devam etti. Arnavutköy Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün düzenlediği Basketbol Turnuvası vatandaşlar tarafından ilgi gördü. Arnavutköy Belediyesi tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri şarkıcı Eypio’nun verdiği konser ile son buldu. 

Dolu Dolu Bir Cumhuriyet Bayramı Etkinliği Gerçekleştirildi

Minik Yıldızlar Karate Şampiyonası’nda konuşan Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 99. Yılı münasebetiyle yaptığımız bir dizi etkinlikler var. Bugün şu an bulunduğumuz etkinlik de İstanbul genelinde sporcularımızı ‘Minik Yıldızlar Karate Şampiyonası’ adı altında davet ettiğimiz bir organizasyon. Yaklaşık 300 civarında sporcumuz burada müsabakalarda centilmence yarışıyor. Arnavutköy Belediyemizin de 50’nin üzerinde sporcusu bu müsabakalarda bulunuyorlar. Güzel bir etkinlik oldu. Çocuklarımızın gelecekte kendi alanlarında çok daha iyi yerlere gelebilmeleri konusunda önemli bir etkinlik oldu. Ailelerini, eğitimcilerini ve tabi ki kendilerini tebrik ediyorum. Akşam 29 Ekim konserimizle bu çalışmamız devam edecek. Sabahki resmi törenlerimizi de dahil ettiğimizde dolu dolu bir Cumhuriyet Bayramı etkinliği gerçekleşmiş oluyor” dedi. 
 

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?