Arnavutköy Belediyesi
Vali Gül Arnavutköy’ü Ziyaret Etti

Vali Gül Arnavutköy’ü Ziyaret Etti

11 Ağustos 2023 Cuma

İstanbul Valisi Davud Gül, Arnavutköy’ü ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu. 

Sabahın erken saatlerinde Yeşil Camii'ne gelen Vali Gül, burada sabah namazını cemaatle birlikte kıldı. Namaz sonrası cami cemaati ile sohbet eden Gül, vatandaşların görüş ve taleplerini dinledi. Vali Gül’e Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu ve Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı da katıldı. 

Ziyareti sırasında ilçede yapımı devam eden Karaburun Sahil Düzenlemesi, Balıkçı Barınağı ve Limanı, İstanbul Havalimanı-Halkalı Metro Hattı, Yassıören Darülaceze, Hadımköy Meydan ve Katlı Otopark gibi önemli noktalarda da incelemelerde bulundu. Bu bölgelerdeki gelişmeleri yakından takip eden Gül, projelerin ilerlemesini yerinde gözlemleyerek ilgili yetkililerden bilgi aldı. Gül Daha sonra Hadımköy Şehitliği ve Şehit Jandarma Uzman Çavuş Özcan İlhan’ın ailesini ziyaret etti. 

Arnavutköy Kaymakamlığı ve Arnavutköy Belediye Binasını da ziyaret eden Gül, ilerleyen saatlerde Arnavutköylü muhtarlarla bir araya geldi. İlçenin ihtiyaç ve taleplerini dinlemek üzere toplantı gerçekleştiren Gül, ilçenin öncelikleri ve gelişim planları hakkında görüş alışverişinde bulundu. 
 

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?