98. Yılda Çelenkler Sunuldu

28 Ekim 2021 Perşembe

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen programda, Atatürk Anıtı’na çelenkler sunuldu.

Cumhuriyetin kuruluşunun 98. yıl kutlaması, Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na yapılan çelenk sunma töreni ile başladı. Çelenk sunma törenine Arnavutköy Kaymakamı Vekili Dr. M.H. Nail Anlar, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Hadımköy Kışla Komutanı Hv. Savunma Albay Nazım Kalafat, Askeri erkân, siyasi parti temsilciler, STK Başkanları ve muhtarlar katıldı.

Arnavutköy Kaymakamı Vekili Dr. M.H. Nail Anlar, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı ve Garnizon Komutanı Hava Savunma Albay Nazım Kalafat Atatürk Anıtı'na çelenklerini sundu.
Çelenk sunumunun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından program son buldu.

Genel HABERLERİ