Hadımköy Şehitliği’ne Çelenkler Sunuldu, Dualar Edildi

18 Mart 2021 Perşembe

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma ve Deniz Zaferi’nin 106. yıldönümü münasebetiyle Hadımköy Şehitliği’ne çelenkler sunuldu.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü’nün 106. yıldönümü münasebetiyle, Hadımköy Şehitlikteki anıta; Arnavutköy Kaymakamı Ahmet Odabaş, Hadımköy Kışla Komutanı Hava Savunma Binbaşı Süleyman Özyurt ve Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı çelenk sundular.

Hadımköy Şehitlikteki anıta sunulan çelenklerden sonra Aziz Şehitlerimiz için saygı atışı yapıldı, bir dakikalık saygı duruşu ardından da İstiklal Marşı okundu. Daha sonra Çanakkale Şehitlerimiz için dua edildi. Çelenk sunma töreninden sonra ise; Arnavutköy Kaymakamı Ahmet Odabaş, Hadımköy Kışla Komutanı Hava Savunma Binbaşı Süleyman Özyurt ve Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı Hadımköy Şehitliği’nde yatan şehitlerimizin mezarlarına, karanfil bırakarak dua ettiler.