Arnavutköy Belediyesi
Bilimden Sanata, Edebiyattan Tarihe Geniş Kaynak Yelpazesi

Bilimden Sanata, Edebiyattan Tarihe Geniş Kaynak Yelpazesi

08 Haziran 2023 Perşembe

Arnavutköy Belediyesi, ilçede bulunan 8 farklı kütüphane ve 60 bine yakın kitap koleksiyonu ile vatandaşlara hizmet veriyor. 

Arnavutköy Belediyesi, kütüphanelerinde 60 bine yakında kitapla okuyuculara geniş bir içerik yelpazesi sunuyor. Ziyaretçiler, akıllı kütüphane sistemleri ile çeşitli türden kitapları kolaylıkla bulurken, edebiyattan tarihe, bilimden sanata kadar kendi ilgi alanlarına uygun kaynaklara kolaylıkla erişebiliyorlar.

Kütüphanelerde bulunan sessiz alanlarla ders çalışmak ve araştırma yapmak isteyen öğrencilere rahat bir ortam sağlanıyor. Ayrıca kütüphanelerdeki bilgisayarlı çalışma alanlarıyla öğrenciler, dijital kaynaklara da kolaylıkla erişebiliyor. Kablosuz internet hizmetiyle ziyaretçilere, bilgisayarları veya mobil cihazları aracılığıyla internete bağlanma imkânı veriliyor. Kütüphaneler aynı zamanda kültürel etkinliklere ve söyleşilere de ev sahipliği yapıyor. Okuyuculara çay, kek ve bisküvi ikramı yapılarak sıcak bir ortam oluşturuluyor.

Vatandaşlar, Akıllı Kütüphane Sistemi’nin bir parçası olan Online Kütüphane ile kütüphaneleri ziyaret etmeden istedikleri kitapların hangi kütüphanede olduğunu rahat bir şekilde öğrenebiliyor. Okuyucular, kitapları 15 gün okuma süresi ile ödünç alabiliyor. 

Arnavutköy Online Kütüphane sistemine ulaşmak için kutuphane.arnavutkoy.bel.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. 

Kütüphaneler hakkında detaylı bilgiye www.arnavutkoymilletkiraathanesi.com adresinden ulaşabilirsiniz. 
 

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?