Arnavutköy Belediyesi
8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

08 Mart 2021 Pazartesi

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Dünya Kadınlar Günü’nde kadın personellerle bir araya geldi.

Dünya Kadınlar Günü her yıl 8 Mart'ta kutlanan ve Birleşmiş Milletler tarafından tanımlanmış uluslararası bir gün olarak kutlanıyor. İnsan Hakları temelinde kadınların siyasi ve sosyal bilincinin geliştirilmesine, ekonomik, siyasi ve sosyal başarılarının kutlanmasına ayrılmakta olan gün sebebiyle, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, belediyede çalışan kadın personellerle düzenlenen etkinlikte buluştu. 

Nuri Pakdil Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, kadın personellere çiçek takdim etti. 

“Çok değerli gördüğümüz günler; bir güne sığdırılmamalıdır.”

Çalışma arkadaşlarıyla böyle bir günde bir araya gelmekten mutlu olduğunu dile getiren Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı: “ Pandemi şartları gereği ilçedeki vatandaşlarımız ile bir araya gelemezsek de çalışma arkadaşlarımızla bir araya gelmeyi istedik. Öncelikle hepinizin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun. Yıl içerisinde önemli günlerimiz var. Bunlardan biri anneler günü ve bugün içinde bulunduğumuz kadınlar günüdür. Çok değerli gördüğümüz günler; bir güne sığdırılmamalıdır. Dünya’da bu tarz günleri yapanların çoğunluğu; tüketim toplumunu dinç ve diri tutmaktan kaynaklanır. Bizler ebetteki böyle bakmıyoruz. Kadının ürettiği, kadının elinin değdiği, kadının büyüttüğü ve kadının sahip çıktığı değerleri hatırladığımız zaman kadınları da daha iyi anlarız. Daha fazla onlar hakkında konuşur ve daha fazla duygularımızı anlatacağımız konu olur.” dedi


 

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?