Arnavutköy Belediyesi
2022-2023 Eğitim Öğretim Dönemi Açılışı Yapılan Törenle Gerçekleşti

2022-2023 Eğitim Öğretim Dönemi Açılışı Yapılan Törenle Gerçekleşti

13 Eylül 2022 Salı

Arnavutköy’de 2022-2023 Eğitim öğretim yılının açılışı Taşoluk İlkokulu’nda düzenlenen tören ile gerçekleştirildi. 

Törene Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasip Turhan, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı ve veliler katıldı. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, okul müdürü İrfan Toprak’ın açılış konuşması ile devam etti. Ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasip Turhan, Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı ve Kaymakam Mahmut Hersanlıoğlu konuşmasını yaptı.  Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı yaptığı konuşmada “Öğrencilerimiz, okullarına ve öğretmenlerine kavuşmanın heyecanı içerisindeler. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte okullarımızın temel ihtiyaçları ve çevre düzenleme ihtiyaçlarını karşılamak için gayret ediyoruz. Bundan sonra da tüm yükümlülüklerimizi yerel yöneticiler olarak yapmaya devam edeceğiz. ilk, orta, lise ve üniversite öğrencilerimize yapmış olduğumuz yardım kampanyalarını bu sene de devam ettireceğiz. Yeni eğitim öğretim döneminin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu. 

Yeni Eğitim Öğretim Döneminin İlk Ders Zili Çaldı 

Konuşmaların tamamlanmasından sonra Taşoluk İlkokulu öğretmen ve öğrencileri şiirler okudu. Daha sonra ise çeşitli dans gösterileri ve mehteran gösterimi yapıldı. Program Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Kaymakam Mahmut Hersanlıoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasip Turhan’ın yeni eğitim öğretim yılı ders zilini çalması ile son buldu. Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı programın ardından sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti ve çeşitli hediyeler verdi. 

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?