Arnavutköy Belediyesi
YKS’ye Giren Öğrencilere Moral Desteği

YKS’ye Giren Öğrencilere Moral Desteği

19 Haziran 2023 Pazartesi

Arnavutköy Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) giren öğrencilere moral vermek ve başarılarını kutlamak amacıyla sınav sonrası ikramda bulundu. 

Arnavutköy Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) giren öğrencilerin moralini yükseltmek ve sınav sonrası yorgunluklarını hafifletmek için 19 okulun önünde öğrencilere ikramda bulundu. Belediye yetkilileri, meyve suyu ve atıştırmalık gibi çeşitli ikramları öğrencilere sundu. 

Sınav öncesinde de öğrencilere destek olan Arnavutköy Belediyesi, Gençlik Eğitim Merkezi (ARGEM) ile öğrencilere ücretsiz dersler, deneme sınavları, rehberlik hizmetleri ve motivasyon programları gibi birçok imkan sundu. 

Eğitimin her alanında öğrencilerin yanında olan Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı da “Yükseköğretim Kurumları Sınavına giren öğrencilerimize üstün başarılar diliyorum. Sınav sürecinde büyük bir emek harcayan gençlerimizi bu zorlu süreci tamamladıkları için tebrik ediyorum. Tüm gençlerimizin hedeflerini gerçekleştirmelerini temenni ediyorum” dedi. 
 

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?