Arnavutköy Belediyesi
Modern ve Hijyenik Tesiste Kurbanlık Alışverişi Başladı

Modern ve Hijyenik Tesiste Kurbanlık Alışverişi Başladı

15 Haziran 2023 Perşembe

Arnavutköy Belediyesi Kurban Satış ve Kesim Alanı; hem besicilere hem de kurbanlık alacak vatandaşlara hizmet vermeye başladı. 

Kurban Satış ve Kesim Alanı, Arnavutköy Belediyesi tarafından yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde hazır hale getirdi. Kurbanlık alacak vatandaşların ilk adresi olan tesis, modern yapısı ve hijyenik ortamıyla vatandaşlara hizmet sunuyor. Düzenli yerleşimiyle kurbanlık alışveriş işlemleri kolaylıkla gerçekleştirilebiliyor. 

15 bin 30 metrekarelik bir alana kurulmuş olan tesis içerisinde satış alanları ve son teknolojiyle düzenlenmiş kesimhaneler bulunuyor. Veteriner ve zabıta gibi yetkililer, tesis içerisinde görev yaparak, kurban satışının düzenli ve güvenli bir şekilde gerçekleşmesini sağlıyor. 

Tesiste ayrıca kurban kesimi hizmeti de veriliyor. Kurban ibadetini yerine getirmek isteyen vatandaşlar için İslami usullere uygun bir şekilde kesilen kurbanlıklar, vatandaşlara en hızlı şekilde teslim ediliyor.

Tesis içerisinde 2 Büyükbaş Kesim Alanı, 46 Padok, 5 Kamyon Servis Alanı, Polis bekleme noktası, Ambulans bekleme noktası, Veteriner, Zabıta, İbadethane, Tuvalet, Duş Alanı, Kafeterya, Büfe, İdari Ofis, Kayıt Ofisi ve Güvenlik alanı yer alıyor. 
 

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?