Arnavutköy Belediyesi
Din Görevlilerine Özel Program

Din Görevlilerine Özel Program

04 Ekim 2023 Çarşamba

Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle ilçede görev yapan din görevlileri Arnavutköy Belediyesi’nin ev sahipliyle akşam yemeğinde bir araya geldi. 

Arnavutköy Belediyesi tarafından Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle özel bir program gerçekleştirildi. Arnavutköy Belediyesi Davet Salonu'nda gerçekleştirilen programa Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, İlçe Müftüsü Arif Yeşiloğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasip Turhan ve ilçede görev alan din görevlileri katıldı. 

Program, Taşoluk Yeşil Camii İmam Hatibi Hasan Hüseyin Yılmaz'ın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından, yapılan protokol konuşmaları ile haftanın önemi ve din görevlilerinin toplum içindeki değeri vurgulandı. Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı tarafından programa katılan din görevlilerine temsili olarak hediye takdim edildi. 

A. Haşim Baltacı, ilçede görev yapan din görevlilerinin toplumdaki önemli rolüne vurgu yaptığı bir konuşma gerçekleştirdi. Baltacı, din görevlilerinin sadece dini değil, aynı zamanda ahlaki ve insani değerleri de topluma kazandırmada kilit bir rol oynadıklarını belirterek, "Din görevlilerimiz, sadece ibadet yerlerinde değil, aynı zamanda toplumun her kesimine rehberlik eden, değerlerimizi yaşatan önemli birer liderdir" şeklinde konuştu.
 

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?