Arnavutköy Belediyesi
Arnavutköy’de Karne Heyecanı

Arnavutköy’de Karne Heyecanı

20 Ocak 2023 Cuma

2022-2023 eğitim-öğretim yılının birinci dönemi sona erdi. Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Ayazma İlkokulu’nu ziyaret ederek öğrencilere karnelerini verdi. 

Arnavutköy’de 2022-2023 eğitim-öğretim yılının birinci döneminde karne heyecanı yaşandı. Okul öncesi, ilkokul ve liselerde okuyan öğrenciler, 2 hafta sürecek yarıyıl tatiline girdi. Ayazma İlkokulu’nda düzenlenen karne programına Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasip Turhan, Arnavutköy Müftüsü Arif Yeşiloğlu katıldı. 

Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı öğrencileri bu heyecanlı gününde yalnız bırakmadı. Belediye Başkanı Haşim Baltacı, öğrencileri tebrik ederek, karne ve başarı belgelerini takdim etti.  

Programda konuşan Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, “Karne törenleri her öğrenci için çok heyecan vericidir. Kendi çocukluğumuzda nasıl bir heyecan yaşadığımızı unutamıyoruz. Sizlerin sevinçlerine ortak olmak adına bugün de bu törene gelmek nasip oldu. Karne heyecanı yaşayan tüm öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve ailelerini tebrik ediyor, güzel bir yarıyıl tatili geçirmelerini diliyorum” dedi. 
 

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?