Cumhuriyetin 97. Yılında Çelenkler Sunuldu

30 Ekim 2020 Cuma

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen programda, Atatürk Anıtı’na çelenkler sunuldu.

Cumhuriyetin kuruluşunun 97. yıl kutlaması, Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na yapılan çelenk sunma töreni ile başladı. Çelenk sunma törenine Arnavutköy Kaymakamı Ahmet Odabaş, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Hadımköy Kışla Komutanı Hv. Savunma Albay Nazım Kalafat, Askeri erkân, siyasi parti temsilcileri, STK Başkanları ve muhtarlar katıldı.

Arnavutköy Kaymakamı Ahmet Odabaş, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı ve Garnizon Komutanı Hava Savunma Albay Nazım Kalafat Atatürk Anıtı'na çelenklerini sundular.

Çelenk sunumunun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Program, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın günün anlam ve önemini belirten mesajının okunmasıyla son buldu.

Genel HABERLERİ