Arnavutköy Belediyesi
Arnavutköy’de Camiler Ramazan Ayına Hazır

Arnavutköy’de Camiler Ramazan Ayına Hazır

08 Mart 2024 Cuma

Yaklaşan Ramazan ayı öncesinde Arnavutköy’deki tüm camilerde temizlik çalışmaları hız kazandı.

Arnavutköy Belediyesi tarafından periyodik olarak ilçede bulunan cami ve mescitlerde yapılan temizlik çalışmaları Ramazan ayı öncesinde hız kazandı. İlçedeki cami ve mescitler detaylı bir şekilde temizlenerek, Pazar akşamı kılınacak olan ilk teravihe hazır hale getiriliyor.

On bir ayın sultanı Ramazan ayı öncesinde Arnavutköy genelinde bulunan camiler ve mescitlerde kapsamlı bir temizlik çalışması sürdürülüyor. Arnavutköy Belediyesi Cami Temizlik Ekipleri, periyodik olarak ilçedeki tüm camilerde temizleme aracı ile halı yıkama çalışmalarını gerçekleştirirken, aynı zamanda cami avlusu, şadırvan ve tuvaletlerde de detaylı bir yıkama işlemi uyguluyorlar. Kapılar, pencereler, kitaplıklar, avizeler ve ayakkabılıklar gibi alanlar ekipler tarafından titizlikle temizleniyor ve düzenleniyor.

Cami temizliğinin, Ramazan ayı öncesinde önemli bir yer teşkil ettiğini belirten Arnavutköylü vatandaşlar, bu konudaki özverili çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı’ya teşekkürlerini iletti. Temizlik çalışmalarının titizlikle yürütülmesi, vatandaşların Ramazan ayının manevi atmosferine ve ibadetlerin huzur içinde gerçekleştirilmesine önemli katkı sağlıyor.

Ramazan ayı boyunca Arnavutköy'deki camiler, temizlik çalışmaları sayesinde ibadet edenler için huzurlu ve manevi bir ortam sunmaya hazırlanıyor. Bu kutsal ayın bereketi ve manevi atmosferi, temizlik ve düzenin önemli bir parçası olarak Arnavutköy'deki ibadethanelerde hissedilecek.

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?