Arnavutköy Belediyesi
Ramazan Öncesi Zabıta Ekiplerinden Sıkı Denetim

Ramazan Öncesi Zabıta Ekiplerinden Sıkı Denetim

08 Mart 2024 Cuma

Arnavutköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Ramazan ayı öncesinde halk sağlığını korumak ve fırsatçılara izin vermemek adına denetimlerini artırdı.

Arnavutköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı öncesinde halk sağlığını korumak ve fırsatçılara izin vermemek amacıyla denetimlerini artırdı. Yapılan son denetimlerde ihlal tespit edilen işletmelere idari yaptırım uygulandı.

Zabıta ekipleri, marketlerden kasaplara, fırınlardan alışveriş merkezlerine kadar geniş bir yelpazede denetimlerini sürdürüyor. Denetimlerde, ürün fiyatlarının yanı sıra kasa ve raflardaki ürünlerin etiket kontrolleri, hijyen koşulları ve son kullanma tarihleri de detaylı bir şekilde inceleniyor.

Halkın sağlığını korumak ve adil ticaret ortamını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen denetimler, 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve Uygulama Yönetmeliği gereği titizlikle gerçekleştiriliyor.  

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların güvenli ve sağlıklı bir alışveriş deneyimi yaşamalarını sağlamak için denetimlerin süreceğini belirtti. Ayrıca, fırsatçılara karşı kararlı bir şekilde mücadele edileceğinin de altını çizdiler.

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?