Arnavutköy Belediyesi
Ekipler Şiddetli Yağışın Ardından Hızlıca Harekete Geçti

Ekipler Şiddetli Yağışın Ardından Hızlıca Harekete Geçti

29 Eylül 2023 Cuma

İstanbul'da etkili olan şiddetli sağanak yağışlar sonucunda meydana gelen su baskınlarına Arnavutköy Belediyesi ekipleri hızla müdahale etti.

İstanbul’da etkili olan sağanak yağış sonrası su baskınları yaşandı. Arnavutköy Belediyesi Çağrı Merkezi’ne toplamda 460 su ihbarı iletildi. Çağrı Merkezi personelleri gelen ihbarları İSKİ’ye iletirken, Fen İşleri Müdürlüğü ve Arnavutköy Belediyesi Arama Kurtarma (ARKUR) ekipleri ihbarlara hızla müdahale etti.

Saatte 225 kilogram yağış alan Arnavutköy’de ekipler, yağışın başlamasıyla birlikte su tahliyesi işlemlerine anında müdahale ederek mahallelerde, yollarda, ev ve işyerlerinde bakım, onarım, tahliye ve temizlik çalışmalarına aralıksız olarak sürdürdü.

Ayrıca, İstanbul Valisi Davut Gül, Arnavutköy ilçesini ziyaret ederek Kaymakam Mahmut Hersanlıoğlu ve Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı ile bir araya geldi. Yapılan çalışmaları yerinde değerlendiren Vali Gül, sel felaketi nedeniyle etkilenen vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Yetkililer, gerekli tedbirlerin alındığını ve çalışmaların aralıksız bir şekilde devam edeceğini belirtti.

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?