Arnavutköy Belediyesi
Belediye Personeline 1 Mayıs İkramiyesi

Belediye Personeline 1 Mayıs İkramiyesi

03 Mayıs 2024 Cuma

Arnavutköy Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu, belediye personelleriyle buluşarak birlik ve beraberlik mesajları verdi.  

Arnavutköy Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu, 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle belediye personelleriyle bir araya geldi. Arnavutköy Düğün Salonu'nda düzenlenen programda Mustafa Candaroğlu, belediye çalışanlarına 3 bin TL ikramiye yatırıldığı müjdesini de verdi.

İşçilerle akşam yemeğinde buluşan Mustafa Candaroğlu'na, birim müdürleri ve başkan yardımcıları eşlik etti. Yemek sonrasında personellere hitap eden Candaroğlu, emeğin ve emekçinin her zaman yanlarında olduğunu vurguladı.

Arnavutköy Belediyesi'nde bir ilke imza atan Başkan Mustafa Candaroğlu, 1 Mayıs'a özel olarak belediye personellerine 3 bin TL ikramiye yatırıldığını açıkladı. Programda konuşan Candaroğlu, "Dün emekçilerimizin bayramı olan 1 Mayıs'ı, ben gönlünüzce kutladığınıza şahitlik ettim. Sizler bunu hak eden kişilersiniz, inşallah nice nice 1 Mayıs’larda her daim Mevla sizlerle birlikte olmayı bizlere nasip etsin." dedi.

“Bir araya gelmek büyük bir başlangıçtır”

Başkan Candaroğlu, personelle olan birlikteliğin önemine de değinerek, "Şunu söylemeliyim ki bir araya gelmek büyük bir başlangıçtır, birlikte kalmak ilerlemedir ve birlikte çalışmak başarıdır. Biz birlikte çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Programın sonunda Başkan Candaroğlu, Arnavutköy için çalışan personelin hizmet aşkıyla hareket ettiğini vurgulayarak, "Sizler Arnavutköy için çalıştıkça, ürettikçe ve bizlere verilen bu emaneti en güzel şekilde muhafaza ettikçe ben Arnavutköy Belediye Başkanı olarak daima yanınızda olacağım. Benim gönlüm de, kapım da her zaman sizler için sonuna kadar açık olacak. Bundan şüpheniz olmasın." dedi.

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?