Arnavutköy Belediyesi
Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlandı

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlandı

06 Ekim 2022 Perşembe

Camiler ve Din Görevlileri Haftası, Arnavutköy Belediyesi tarafından organize edilen kahvaltı programı ile kutlandı.      

1-7 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Camiler ve Din Görevlileri Haftası, Arnavutköy Belediyesi tarafından organize edilen kahvaltı programı ile kutlandı. Nuri Pakdil Kültür Merkezi Çok Amaçlı Salon’da gerçekleştirilen programa; Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Arnavutköy İlçe Müftüsü Arif Yeşiloğlu, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Candaroğlu ve ilçede görev yapan din görevlileri katıldı. 

Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlamasında Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı ve din görevlileri bir araya geldi. Program kapsamında, Kur’an-ı Kerim tilaveti, kahvaltı ikramı ve protokol konuşmaları yapıldı. Program sonunda Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı ve Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu din görevlilerine hediye takdim etti. 

“Geleceğe mühür vurmak adına gayret gösteriyoruz”

Programda konuşan Ahmet Haşim Baltacı, “Öncelikle Din Görevlileri ve Camiler Haftası olarak tabir edilen bu müstesna haftanızı tebrik ediyorum. Eminim ki hocalarımız, vaizlerimiz ve vaizelerimiz bu haftayı çok güzel bir şekilde değerlendirecektir. Bunu vesile görerek camilerde irşat vazifesini daha hesaplı bir şekilde icra edecektir. Ben toplumun buna çok ihtiyacı olduğunu, sizler gibi aynı duygulara sahip olduğunu düşünüyorum. Son yıllarda iletişimin çok yaygın bir hale gelmesi, imkânların artması ile beraber her alanda olduğu gibi bu alanda da bir takım çalışmalar yapıyoruz. Din görevlileri olarak sizlerin elinde de çok önemli bir imkân var. Bu imkânların çok iyi değerlendirilmesini özellikle arz ediyoruz. Bu konuda bize düşen, bu imkânların icra edileceği ortamlar oluşturmak. Biz elimizin altındaki bu tür yerlerle ilgili geleceğe mühür vurmak adına gayret gösteriyor ve çalışıyoruz” diye konuştu. 
 

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?