Arnavutköy Belediyesi
Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlandı

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlandı

11 Ekim 2021 Pazartesi

Arnavutköy Belediyesi’nin organizasyonuyla Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlandı. 

1-7 Ekim tarihleri arasında belirli temalar ile düzenlen Camiler ve Din Görevlileri Haftası, Arnavutköy Belediyesi’nin organizasyonuyla yemekli törenle kutlandı. Nuri Pakdil Kültür Merkezi Çok Amaçlı Salonda gerçekleştirilen programa Arnavutköy Kaymakam Vekili Dr. M.H. Nail Anlar, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, İlçe Müftüsü Abdulkadir Boşal, imam hatipler, müezzinler ve müftülük personelleri katıldı.

“Cami, Din Görevlileri ve Vefa”

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl belirli temalar çerçevesinde düzenlenen ve bu yılda “Cami, Din Görevlileri ve Vefa” temasıyla kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı din adamları ile bir araya geldi.

“Yaşlıların, Kimsesizlerin Dertlerine Deva Oldunuz”

Programda konuşma yapan Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, din adamlarının haftasını kutladı. Başkan Baltacı: “Toplumun irşadında görev alan siz değerli kardeşlerimin, hatırlanmaya en çok değer insanlar olduğunuzu biliyorum. Yakın zamanda pandemi dolayısıyla oluşturulan filasyon ekiplerinde ve vefa ekiplerinde görev aldınız. Yaşlıların, kimsesizlerin dertlerine derman olmaya gayret ettiniz. Bu vesileyle din görevlisi kardeşlerime teşekkürü bir borç bilirim” dedi.

Protokol konuşmalarında sonra Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, din adamlarında hediye takdim etti. Program sonundan ise Başkan Baltacı, din adamları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?