Arnavutköy Belediyesi
Arnavutköy Belediyesi’nden Anlamlı İftar Programı

Arnavutköy Belediyesi’nden Anlamlı İftar Programı

05 Nisan 2023 Çarşamba

Programa katılan Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı çocuklarla birlikte orucunu açtı. 

Arnavutköy Belediyesi, Ramazan ayında anlamlı bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. Yetim ve öksüz çocuklara yönelik iftar programı düzenlendi. Arnavutköy Belediyesi Düğün ve Davet Salonu’nda gerçekleştirilen iftar programına yetim ve öksüz çocuklar aileleri ile birlikte katıldı. Düzenlenen iftar programına Arnavutköy Kaymakam Vekili Mehmet Hüseyin Nail Anlar, Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Arnavutköy AK Parti İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Candaroğlu, STK temsilcileri de katıldı. 

Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, iftar programında masaları ziyaret ederek çocuklarla sohbet etti, onlarla yakından ilgilendi. Ezanın okunmasının ardından Haşim Baltacı, çocuklarla birlikte orucunu açtı. 

 “Ramazan kalplerin zenginleşmesidir”
Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu belirten Haşim Baltacı, “Bu akşam burada oluşumuz bir sevgi ve muhabbetin göstergesi, bir vefanın ortaya konulması, ifade edilmesidir. Ramazan paylaşmaktır, berekettir, rahmettir, Ramazan kalplerin zenginleşmesidir. Allah sizden razı olsun iyi ki geldiniz, birlikte olmamızı sağladınız. Katıldığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?