Arnavutköy Belediyesi
Çınardere Hacı Kemal Camii Açıldı

Çınardere Hacı Kemal Camii Açıldı

04 Eylül 2023 Pazartesi

Arnavutköy Baklalı Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Çınardere Hacı Kemal Camii’nin açılış töreni gerçekleşti. 

Arnavutköy'ün Baklalı Mahallesi sakinlerinden Erol Çakır'ın öncülüğünde ve diğer mahalle sakinlerinin de desteği ile yapımına başlanan Çınardere Hacı Kemal Camii’nin inşaatı tamamlandı. İnşaatı sırasında Arnavutköy Belediyesi’nin ve Arnavutköy Müftülüğü’nün de yapımında önemli destek verdiği caminin açılışı Cuma Namazı öncesinde yapıldı. 

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan tören Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Arnavutköy Müftüsü Arif Yeşiloğlu, AK Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Mustafa Candaroğlu’nun katılımı ile gerçekleşti. 

Caminin yapımına öncülük eden Erol Çakır konuşmasında mahalle sakinleri adında Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı’ya vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkür etti. Protokol konuşmalarının ardından, yapılan kurdele kesimi ile caminin açılışı gerçekleştirildi. 

Açılışın hemen ardından, camin ilk Cuma Namazını Arnavutköy Müftüsü Arif Yeşiloğlu kıldırdı. Namaz sonrasında vatandaşlara Arnavutköy Belediyesi tarafından yemek ikram edildi. 
 

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?