Arnavutköy Belediyesi
Arnavutköy’de Deprem Bölgesi İçin Kan Bağışı Seferliği

Arnavutköy’de Deprem Bölgesi İçin Kan Bağışı Seferliği

08 Şubat 2023 Çarşamba

Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen, 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından birçok noktada kan verme merkezi kuruldu. 

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından oluşabilecek kan ihtiyacının karşılanması için kan merkezleri kuruldu. Bu kan verme merkezlerinden birisi de Türk Kızılay’ı tarafından Arnavutköy Kadın Kültür ve Sanat Merkezi’nde kuruldu. Kan bağışı çağrısına kayıtsız kalmayan Arnavutköylüler, sabahın erken saatlerinden itibaren Kızılay’ın kan merkezine akın etti. Kızılay yetkilileri yoğun ilgiden dolayı vatandaşlara teşekkür ettiler.

“Bir cana müdahil olursak ne mutlu bize”

Coşkun Uzundurukan, “Bugün burada Kızılay’a kan vermek için bulunuyoruz. Elimizden dua etmekten ve kan vermekten başka bir şey gelmiyor. Dün ilçemizdeki duyarlı vatandaşlarımız ile giyim ve gıda gibi malzemeleri de belediyemizin spor salonlarında toplayıp gönderdik. Bugün de kan vermeye geldik. Bir cana müdahil olursak ne mutlu bize, dileğimiz duamız onlar için.” dedi. 

“Tüm gönüllülerimize teşekkür ederiz”

Kızılay görevlisi Resul Yeniyurt, “Öncelikle milletimizin başı sağ olsun. Kalanların da ailelerine ve yakınlarına sabırlar niyaz ediyoruz. Bu sıkıntılı süreçte çalışmalarımızı ivedi bir şekilde başlattık. Bugün Arnavutköy Belediyemiz ile ortak bir şekilde, belediyemizin Arnavutköy Kadın Kültür ve Sanat Merkezi’ndeyiz. Çalışmalarımız gün boyu devam edecek. Bunun haricindeki günlerde de Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde olacağız. Tüm gönüllülerimize teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.  
 

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?