Arnavutköy Belediyesi
Arnavutköy Kent Konseyi 22. Olağan Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Arnavutköy Kent Konseyi 22. Olağan Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

13 Ekim 2022 Perşembe

Arnavutköy Kent Konseyi’nin 22. Olağan Genel Kurul Toplantısı Kozlar Parkı Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi. 

Arnavutköy’de kent yaşamı, kent vizyonu, hemşerilik bilincinin geliştirilmesi, sürdürülebilir kalkınma, sosyal yardımlaşma ve dayanışma amacı ile Arnavutköy Belediyesi ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının katılımı ile kurulan Kent Konseyi’nin 22. Olağan Genel Kurul Toplantısı Kozlar Sosyal Tesisleri toplantı salonunda gerçekleştirildi. 

Kent Konseyi’nin 22. buluşmasına Kent Konseyi Başkanı Dr. Kemal Aygenli başkanlık yaptı. Arnavutköy Kent Konseyi toplantısına Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, siyasi parti temsilcileri, STK başkanları da katıldı. Gençlik Meclisi, Kadın Meclisi ve Engelliler Meclisi faaliyet raporlarını sundu. 

Arnavutköy Kent Konseyi’nin 22. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda Arnavutköy’ü daha modern, vizyon sahibi, çevreye duyarlı bir ilçe haline getirmek adına gerçekleştirilen ve hayata geçirilmesi planlanan çalışmaların sunumları yapıldı. Arnavutköy Kent Konseyi 22. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapılan sunumların ardından sona erdi. 

Programın kapsamında konuşma yapan Arnavutköy Kent Konseyi Başkanı Dr. Kemal Aygenli, “Arnavutköy ile ilgili sorunların görüşüldüğü genel kurul toplantısına hepiniz hoş geldiniz. Bugün burada toplanma amacımız Arnavutköy’ün daha yaşanabilir, modern ve huzurlu olması adına çalışmalar yürütmek, fikir alışverişi yapmaktır. Siz de bugün buraya bu hassasiyeti göstererek geldiniz” dedi. 
 

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?