Arnavutköy Belediyesi
Horasan’da Millet Bahçesi’nin Temelleri Atıldı

Horasan’da Millet Bahçesi’nin Temelleri Atıldı

10 Ağustos 2023 Perşembe

Arnavutköy Belediyesi, kardeş ilçe olan Erzurum Horasan’da yapacağı millet bahçesinin temel atma törenini gerçekleştirdi. 

Arnavutköy Belediyesi, Erzurum’da kardeş belediye olan Horasan Belediyesi ile işbirliği içerisinde toplan 5 bin 350 metrekare alana sahip Millet Bahçesi’nin temel atma törenini gerçekleştirdi. Törene, Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Horasan Belediye Başkanı Abdülkadir Aydın, Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcıları, Arnavutköy Belediyesi ile Horasan Belediyesi Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Millet Bahçesi projesi, çocuk oyun alanları, piknik alanları, gezinti ve spor alanları, yürüyüş yolları ve yeşil alanlarıyla zenginleştirilmiş, halkın dinlenme ve eğlence ihtiyaçlarına cevap verecek modern bir tesis olarak tasarlandı. Toplam 5 bin 350 metrekare  alan üzerine inşa edilecek olan millet bahçesi, hem çocuklar hem de yetişkinler için çeşitli aktiviteler sunacak.

Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı sosyal medya hesabından “Kardeş ilçemiz Erzurum-Horasan’da yapacağımız Millet Bahçesi’nin temelini, Horasan Belediye Başkanımız Abdulkadir Aydın’la birlikte attık. Çocuk oyun alanı, piknik, gezinti ve spor alanları, yürüyüş yolları ve yeşil alanlardan oluşan toplam 5350 m² alana sahip tesisimiz, Horasanlı kardeşlerimize hayırlı olsun diliyoruz” paylaşımı yaptı. 
 

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?