Arnavutköy Belediyesi
Çocuklar Sünnet Şöleni ile Unutulmaz Bir Gün Geçirdi

Çocuklar Sünnet Şöleni ile Unutulmaz Bir Gün Geçirdi

24 Temmuz 2023 Pazartesi

Arnavutköy Belediyesi tarafından Pazar günü Arnavutköy Şehir Parkı’nda 955 çocuk için sünnet şöleni düzenlendi. 

Arnavutköy Belediyesi tarafından 955 çocuğun sünnet şöleni için çeşitli etkinlikler düzenlendi. Taşoluk Yeşil Camii’nde yapılan sünnet mevlidinin ardından Arnavutköy Şehir Parkı’nda sünnet şöleni gerçekleştirildi. Programa Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, AK Parti İstanbul Milletvekili Şengül Karslı, çocuklar ve aileleri katıldı.

Çocuklar, Şehir Parkı’nda kurulan etkinlik alanında doyasıya eğlendi. Alanda illüzyon gösterisi, animatör, jonglör, Hacivat-Karagöz gibi çeşitli çocuk etkinlikleri yapıldı. Etkinliğe katılan çocuklara pamuk şeker, patlamış mısır, Osmanlı macunu ve Osmanlı şerbeti ikramı yapılırken tüm katılımcılara yemek ikram edildi. Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı, çocuklar ile yakından ilgilenerek fotoğraf çektirdi. Çocukların sünnet kıyafetleri Arnavutköy Belediyesi tarafından hediye edildi. 

Programda konuşma yapan Haşim Baltacı, “Dün çocuklarımızın sünnet mevlitlerini yapmıştıl. Bugün de burada önemli bir merasimi çocuklarımızla beraber değerlendirmeye çalışıyoruz. Böyle olduğu zaman da aslında bir olmanın beraber olmanın yan yana durmanın da erdemini faziletini görmüş olacaklar. Sünnet operasyonlarımız cerrahi ortamda, uzaman hekimler tarafından yapılmaktadır. Yavrularımıza acil şifalar diliyorum.” dedi. 
 

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?