Arnavutköy Belediyesi
İlçe Öğrenci Meclisi’nin İlk Toplantısı Gerçekleştirildi

İlçe Öğrenci Meclisi’nin İlk Toplantısı Gerçekleştirildi

22 Aralık 2023 Cuma

Arnavutköy İlçe Öğrenci Meclisi, ilk toplantısını Arnavutköy Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirdi. 

İstanbul Valiliği'nin öncülüğünde hayata geçirilen "Öğrenci Meclisleri" projesi, İstanbul genelinde tüm ilçelerde aktif hale getirildi. Arnavutköy İlçe Öğrenci Meclisi, proje kapsamında düzenlenen ilk toplantısını Arnavutköy Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirdi. Toplantıya, Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasip Turhan ve İlçe Öğrenci Meclisi üyeleri katılım gösterdi.

İstanbul Valiliği tarafından başlatılan proje, öğrencilerin karar mekanizmalarına etkin bir şekilde katılımını sağlamayı, öğrencilerin yerel yönetimlerle iş birliğini artırmayı ve yönetim süreçlerine katılımlarını teşvik etmeyi amaçlıyor. Proje kapsamında düzenlenen toplantılarda öğrencilere, hayata geçirmek istedikleri projeleri paylaşma fırsatı veriliyor.

İlçe Öğrenci Meclisi Başkanı Zeynep Sude Yılmaz, toplantının açılışında ilçede hayata geçirmek istedikleri projeleri detaylı bir şekilde paylaştı. Öğrenci Meclisi üyeleri ise Kaymakam Mahmut Hersanlıoğlu, Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı ve Milli Eğitim Müdürü Hasip Turhan’a soru ve taleplerini iletti. 

Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı, toplantıda yaptığı konuşmada, eğitim, sanat, bilim ve teknoloji gibi alanlarda öğrencilere yönelik sunulan hizmetlerden bahsederken, bu önemli buluşmaya ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. 
 

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?