Arnavutköy Belediyesi
Emlak Rayiç Değeri Belgesi E-Devlet Kapısı’ndan Alınabilecek.

Emlak Rayiç Değeri Belgesi E-Devlet Kapısı’ndan Alınabilecek.

11 Mayıs 2023 Perşembe

Arnavutköy Belediyesi, e-Devlet Kapısı (http://www.turkiye.gov.tr) üzerinden sunduğu hizmetlere bir yenisini daha ekledi. Yeni eklenen Emlak Vergisi Bildirim Sureti / Rayiç Bedel Sorgulama hizmeti ile artık e-Devlet Kapısı üzerinden alınabilecek Barkodlu Emlak Rayiç Değeri Belgesi ile belediyeye gelmeye gerek kalmadan tüm resmi kurumlarda işlemler hızlı ve zaman kaybı yaşamadan yapılabilecek.

Arnavutköy Belediyesi'nin ilçedeki hizmette sürati ve kaliteyi arttırmak amacıyla sunduğu e-hizmetler gün geçtikçe artarak devam ediyor.

Emlak Rayiç Değeri Belgesi e-Devlet Kapısı’ndan alınabiliyor

e-Devlet Kapısı https://www.turkiye.gov.tr/arnavutkoy-belediyesi-emlak-vergisi-bildirim-sureti-sorgu üzerinden sunulan bu hizmet ile;  Gayrimenkul satışları, abonelikler veya Çeşitli kurumlarca (Tapu Daireleri, Vergi Daireleri Su İdaresi, Gaz İdaresi, Elektrik İdaresi ve diğer vb.) vatandaşlardan istenen Emlak Rayiç Değeri / Rayiç Değer Belgesini, Belediyeye gelmeden alabilecekleri bir altyapı oluşturuldu. 

Barkodlu Emlak Rayiç Değeri Belgesi’nin alınması için, e-Devlet Kapısı üzerindeki (http://www.turkiye.gov.tr)  Arnavutköy Belediyesi’ne ait hizmetler arasında bulunan Emlak Vergisi Bildirim Sureti / Rayiç Bedel Sorgulama hizmetini kullanmak yeterli olmaktadır. E-devlet kapısına kişisel bilgiler ile giriş yapıldıktan sonra ilgili hizmetin detayına erişim sağlanmaktadır. Belgesi oluşturulmak istenen taşınmaz için hizmete eriştikten sonra gelen listede taşınmaza ait Barkodlu belge oluştur butonuna basıldıktan sonra belge oluşacaktır. Belgenin oluşması için Belediyeye ait borçların ödenmesi şartı vardır. İlgili taşınmaza ait herhangi bir borç mevcut ise belge oluşmayacaktır. Borç Ödeme hizmeti e-devlet kapısında yine Arnavutköy Belediyesine ait hizmetler arasında yer almaktadır.

Alınacak belgelerin doğruluğu https://www.turkiye.gov.tr/belge-dogrulama adresinden veya mobil cihazınıza yükleyebileceğiniz e-Devlet uygulaması ana ekranındaki Karekod Okut uygulaması vasıtası ile belge üzerindeki karekod okutularak kontrol edilebilir.

Link : https://www.turkiye.gov.tr/arnavutkoy-belediyesi-emlak-vergisi-bildirim-sureti-sorgu
 

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?