Gaziler Günü’nde Çelenkler Sunuldu

21 Eylül 2020 Pazartesi

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’nda resmi tören düzenlendi.

Yaptıkları fedakârlıklarla şehadeti göze almış, ülke savunmasında en ön safta yer tutmuş gazilerin, 19 Eylül Gaziler Günü Arnavutköy Cumhuriyet Meydanı’nda resmî törenle kutlandı.
Törene; Arnavutköy Kaymakamı Ahmet Odabaş, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Garnizon Komutanı Hava Savunma Albay Nazım Kalafat, askeri erkan, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Arnavutköy Kaymakamı Ahmet Odabaş, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Garnizon Komutanı Hava Savunma Albay Nazım Kalafat ve gaziler Atatürk Anıtı'na çelenklerini sundular.
Çelenk sunumunun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Program günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından son buldu.

Genel HABERLERİ