Arnavutköy Belediyesi
Gaziler Günü Kutlandı

Gaziler Günü Kutlandı

28 Eylül 2021 Salı

19 Eylül Gaziler Günü, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen resmi tören ile kutlandı. Törende Arnavutköy Belediyi Başkanı Haşim Baltacı, Atatürk Anıtına Çelenk sundu.

19 Eylül Gaziler Günü, Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan çelenk töreni ile başladı. Çelenk törenine; Arnavutköy Kaymakamı Ahmet Odabaş, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Hadımköy Kışla Komutanı Hava Savunma Albay Nazim Kalafat ve gaziler katıldı. 

Arnavutköy Kaymakamı Ahmet Odabaş, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Hadımköy Kışla Komutanı Hava Savunma Albay Nazim Kalafat ve gaziler Atatürk anıtına çelenk sundu. Program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Gaziler Günü Programı, günün anlam ve önemini belirten konuşmadan sonra son buldu.

Cumhuriyet Meydan’ında düzenlenen resmi tören sonrasında gaziler onuruna Nuri Pakdil Kültür Merkezi’nde yemek verildi. Programda konuşan Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı: “Yine bir şükür gününde bir aradayız. Şükür gününde zira bu güzel vatanın her geçen gün daha da güçlenmesini temin etmek için aziz yurdumuzu gelecek nesillere aktarmak için ölüme meydan okuyan kıymetli siz gazilerimizin; gayretine, emeğine, cesaretine ve fedakarlığına karşı şükür günü. Bu payeyi sizlere, bizlere ve ülkemizdeki gazilerimize bahşeden Rabbimize şükür günü” diye konuştu. 

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?